Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Ganoderma Lucidum.Αποτοξινωσε τον οργανισμο σου!ενδυναμωσε το ανοσοποιητικο σου συστημα πινοντας καφε!!Ο θεραπευτικος καφες με γανοδερμα της DXN! Ο Καφές με γανόδερμα της DXN, περιέχει 60% περιεκτικότητα σε πιστοποιημένο γανόδερμα!



Αποτοξινωσε τον οργανισμο σου!ενδυναμωσε το ανοσοποιητικο σου συστημα πινοντας
καφε!!Ο θεραπευτικος καφες με γανοδερμα της DXN!
Ο Καφές με γανόδερμα της DXN, περιέχει 60% περιεκτικότητα σε πιστοποιημένο γανόδερμα!
Ένα νέο καινοτόμο προϊόν που εδώ και 3 χρόνια
κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά.
Το γανόδερμα είναι το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο. Αυτό σημαίνει ότι:
Ομαλοποιεί και επαναφέρει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού μας στα φυσιολογικά επίπεδα, λαμβάνοντας το σωστό δοσολογικό σχήμα (ανάλογα τις ανάγκες του κάθε οργανισμού).
 Καφές με γανόδερμα πλεονεκτήματα! θα αναφέρουμε μερικά από αυτά:
• Είναι ο μοναδικός καφές που μπορούν να καταναλώσουν άφοβα άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική! Ο καφές με γανόδερμα της DXN περιέχει 60% περιεκτικότητα από καθαρό πιστοποιημένο γανόδερμα 90 ημερών (RG ganoderma lusidum) το βότανο γανόδερμα εξουδετερώνει την καφεΐνη σε μεγάλο ποσοστό.
Έχουμε λοιπόν όλα τα ωφέλει από το βότανο, απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικό καφέ με γανόδερμα και άτομα που είναι σε αγωγή ομοιοπαθητικής, μπορούν να καταναλώνουν 1 φακελάκι καφέ με γανόδερμα της DXN περιέχει 4,5 γραμμάρια καφέ. (Μπορούν να παρασκευαστούν και 2 καφέδες με 1 φακελάκι DXN black coffee)
• Ο καφές με γανόδερμα αποτοξινώνει τον οργανισμό, λόγω του ότι το βότανο γανόδερμα λειτουργεί άμεσα μέσω του καφέ και η αποτοξίνωση βοηθάει στην αποβολή από τον οργανισμό μας οτιδήποτε περιττό λαμβάνουμε με τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες. Ο καφές με γανόδερμα της DXN, θα βελτιώσει άμεσα λειτουργίες του οργανισμού μας !
• Θα αισθανθείτε ενέργεια, γιατί ο καφές με γανόδερμα τονώνει χωρίς τις παρενέργειες που έχει η καφεΐνη. Μπορείτε άφοβα να τον απολαυάνετε και το βράδυ. Θα σας χαλαρώσει και θα έχετε ήρεμο ύπνο! Στον κλασσικό καφέ του εμπορείου, η καφεΐνη είναι αυτή που προκαλεί υπερένταση.
• Είναι ο μοναδικός καφές που μπορείτε άφοβα να καταναλώσετε, αν ο κλασσικός καφέ του εμπορείου σας προκαλεί διαταραχές. Μη ξεχνάτε ο καφές με γανόδερμα τις DXN είναι πιστοποιημένο προϊόν, με 60% περιεκτικότητα σε καθαρό πιστοποιημένο και από ελληνικό ΕΟΦ γανόδερμα 90 ημερών (RG ganoderma lusidum)
Enhanced by Zemanta

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια