Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Πώς το φαρμακευτικο μανιταρι Γανοδερμα, Ganoderma Lucidum βελτιώνει την υγεία σας.GANODERMA LUCIDUM ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.Οι Γιατροί Απορρίπτουν Τη Χημειοθεραπεία Για Τον Εαυτό Τους !



Πώς το φαρμακευτικο μανιταρι Γανοδερμα, Ganoderma Lucidum βελτιώνει την υγεία σας.GANODERMA LUCIDUM ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.Οι Γιατροί Απορρίπτουν Τη Χημειοθεραπεία Για Τον Εαυτό Τους !
ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΙ Η ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (NIH) : Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ: ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ
Η νέα έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), έχει συνταράξει το μύθο που επικρατεί ότι στην πραγματικότητα τα φάρμακα της χημειοθεραπείας καταπολεμούν τον καρκίνο.
Αντίθετα, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, Amherst, (UMA) διαπίστωσαν ότι αυτά τα κλινικά δηλητήρια, αν και μερικές φορές αρχικά είναι αποτελεσματικά στην αναχαίτιση της ανάπτυξης και της διάδοσης των υπαρχόντων καρκινικών κυττάρων, τελικά, προκαλούν μεγάλες ζημιές των βλαστικών κυττάρων που προκαλούν ακόμη περισσότερο καρκίνο.
Δημοσίευσαν τα ευρήματά τους στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (PNAS), η ομάδα που εργάστηκε για το έργο ερεύνησε πώς τα χημειοθεραπευτικά επηρεάζουν συστηματικά το σώμα με τη δοκιμή τους στις μύγες των φρούτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σχετικά με τη μελέτη, οι επιστήμονες χορήγησαν ανθρώπινα ισοδύναμες δόσεις χημειοθεραπευτικών φαρμάκων σε Δροσόφιλα, ένα είδος μύγας των φρούτων, που είχαν γεννήσει με ανθρώπινο καρκινογόνο γονίδιο, το οποίο ενεργοποιήθηκε στα εντερικά βλαστικά κύτταρα των μυγών ».
Οι Μύγες των φρούτων αποδεικνύουν ότι προκαλούν καρκίνο οι επιδράσεις των φαρμάκων της χημειοθεραπείας στον άνθρωπο
Τα Δροσόφιλα, αποδεικνύεται, ότι είναι τέλεια δείγματα για αυτό το είδος του πειράματος, επειδή τα ​​μικροπεριβάλλοντα τους είναι κατάλληλα ταιριαγμένα για την αξιολόγηση του τμήματος, της διαφοροποίησης και του θανάτου των βλαστικών κυττάρων που εκτίθενται σε εξωτερικές επιρροές. Όσον αφορά στα φάρμακα της χημειοθεραπείας, τα δροσόφιλα χρησίμευσαν ως βέλτιστα δείγματα για την παρέκταση των δεδομένων σχετικά με το πώς τα ανθρώπινα βλαστικά κύτταρα ανταποκρίνονται στη δηλητηρίαση με αυτές τις χημικές ουσίες.
Η ομάδα ήταν σε θέση να λάβει 88 δείγματα που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος στα φάρμακα της χημειοθεραπείας από το Εθνικό Ίδρυμα Καρκίνου (NCI) , καθώς και ενα ιστορικό 6.000 μικρών μορίων από το Ινστιτούτο Χημείας του Χάρβαρντ και Κυτταρικής Βιολογίας, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τη δοκιμή των φαρμάκων. Από αυτό, οι ερευνητές εντόπισαν αρκετές νέες ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών κινεζικών φαρμακευτικών εκχυλισμάτων ικανά να αναστέλλουν τους όγκους χωρίς να προκαλούν επιβλαβείς παρενέργειες.
Ταυτόχρονα, τουλάχιστον επτά από τα δοκιμασμένα φάρμακα της χημειοθεραπείας, καθένα από τα οποία είναι σήμερα σε χρήση στην δυτική ιατρική, βρέθηκαν να προκαλούν σημαντικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου τον υπερ-πολλαπλασιασμό των αρχέγονων κυττάρων. Λαμβάνοντας αυτά τα φάρμακα, έμαθαν, ότι προκάλεσαν μικρές αυξήσεις «όγκων» να προκύψουν από τα βλαστικά κύτταρα, τα οποία, λαμβάνοντας υπόψη το σωστό περιβάλλον και το γενετικό υπόβαθρο, θα μπορούσαν να γυρίσουν σε κακοήθη.
Πηγη
 – Οι Γιατροί Απορρίπτουν Τη Χημειοθεραπεία Για Τον Εαυτό Τους!Αποτελέσματα Έρευνας.
με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, τους συγγενείς τους και τους φίλους τους, λόγω των ολέθριων επιπτώσεων της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της. Μόνο το 2 με 4% των καρκίνων ανταποκρίνονται στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύεται πως επεκτείνουν τη ζωή και η θεραπεία έχει παραλληλιστεί σε όλα τα επίπεδα για κάθε είδος καρκίνου. Δημοσκοπήσεις πραγματοποιήθηκαν από καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill από 118 ιατρούς ειδήμονες στον καρκίνο. Ζήτησαν από τους ιατρούς να φανταστούν ότι έπασχαν από καρκίνο και να επιλέξουν μεταξύ 6 διαφορετικών πειραματικών θεραπειών. Οι ιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν τις χημικές επιλογές, αλλά είπαν ότι δε θα επιτρέψουν και σε συγγενείς τους να περάσουν από τη διαδικασία.Απλή λογική χρειάζεται να αντιληφθείς, ό,τι τα χημικά σε έναν εξασθενισμένο οργανισμό είναι θανατηφόρα.
 Πηγή:
GANODERMA LUCIDUM ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μανιτάρι GANODERMA Reishi βοηθά στην μείωση του κίνδυνου από
καρκίνο και ακόμα βοηθάει απίστευτα στην καταπολεμησή του. Περιέχει
περισσότερους από 154 τύπους αντιοξειδωτικών και περιέχει β-γλουτάνη,
lentinan (πολυσακχαρίτης), οργανικό γερμάνιο, τα οποία δρουν μαζί και
έτσι αποτελούν το καλύτερο όπλο ενάντια στον καρκίνο.
Στην Ιαπωνία, ύστερα από μελέτες, οι οποίες συνεχίστηκαν και στην Κίνα και την Κορέα, αποδείχθηκε πως το Ganoderma Lucidum είναι αποτελεσματικό κατά των καρκινικών όγκων. Ο Dr Ito & o Ike Kawa (1968) πρώτοι ανέφεραν τη θετική επίδραση του Ganoderma Lucidum στην εμπόδιση της μετάστασης του καρκίνου. Σε άλλες μελέτες επιβεβαιώθηκε η ιδιότητα αυτή καθώς και η αντικαρκινική αποτελεσματικότητά του σε πειράματα σε διάφορα είδη και διαφορετικά στάδια ανάπτυξης όγκων. Αυτή η αντικαρκινική ιδιότητα έχει αποδειχθεί in vitro καθώς και σε πειράματα με ζώα. Επιπλέον, Ισραηλινοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Χάιφα ισχυρίζονται πως το Ganoderma μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο του προστάτη. Συγκεκριμένα, βρήκαν πως κάποια μόριά του συμβάλλουν στην καταστολή των μηχανισμών που σχετίζονται με την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη και μάλιστα επιτίθενται απευθείας στα καρκινικά κύτταρα. Ganoderma Lucidum σε επιθετικές μορφές καρκίνου:
1. Ενισχύει τη μεμβράνη του καρκινικού κυττάρου αποτρέποντας τη διασπορά του.
2. Αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων, βοηθώντας την τοπική δράση, συνδυαστικής φαρμακευτικής αγωγής. 
3. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα και χημειοθεραπείες, προκειμένου να μειώσει τις παρενέργειες τους και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα τους.
4. Δρα ρυθμιστικά, ομαλοποιώντας τις υπόλοιπες λειτουργίες του σώματος, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες εμφάνισης άλλων επιπλοκών.
Τα θετικά αποτελέσματα του Ganoderma Lucidum προκάλεσαν τις ανακοινώσεις μεγάλου αριθμού ερευνητικών εργασιών, κυρίως φαρμακολογικών, πολλές από τις οποίες δημοσιεύθηκαν στα πιο έγκυρα επιστημονικά περιοδικά των δυτικών χωρών (πάνω από 300 αναφορές στην British Library έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια).
Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια