ΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ DXN.
Οι σημαντικότερες πληροφορίες για το σύστημα αμοιβών της DXN

Λίγα λόγια για το εισόδημα από το MLM

Εναντίον του MLM - για ανίδεους που έχουν επιπλέον και μια ισχυρή αποστροφή - έξοδος από εδώ.

Όποιος έχει ασχοληθεί ή ακούσει για το MLM (Μulti Level Marketing ή δικτυακό Μάρκετινγκ), γνωρίζει ότι μετά από μια συγκεκριμένη επίδοση στς περισσότερες επιχειρήσεις ανάπτυξης δικτύου, μπορείτε να κερδίσετε "τρελά" λεφτά. Αυτός είναι ο λόγος που, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει νόημα να μετράτε πόσα θα κερδίζετε  στη φάση που θα έχετε κανα-δυο μέλη που παραγγέλνουν κανα-δυο κουτιά καφέ για προσωπική χρήση. Έτσι, μόνο για εσάς, θα σας πω εμπιστευτικά το εξής: κερδίζετε ψίχουλα, για να μην πω τίποτε.

Στην αρχή μιας επιχείρησης MLM, τα χρήματα βγαίνουν από τις άμεσες πωλήσεις, από τη διαφορά τιμών. Αγοράζετε σε τιμή χονδρικής και πουλάτε σε τιμή λιανικής. Αλλά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ! Μην το κάνετε, για το συμφέρον σας! Αν δεν χτίσετε ένα δίκτυο συνεργατών, θα παρατηρήσετε σύντομα ότι βρίσκεστε σε μια θέση σαν να κάνατε μια δουλειά αντιπροσώπου, που σημαίνει ότι αν θα θέλετε να κερδίσετε, θα πρέπει να πουλήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινούν επιχειρήσεις τύπου MLM το κάνουν αυτό επειδή θέλουν να αποκτήσουν Παθητικό Ειισόδημα, να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Για αυτό το λόγο σας παρακαλώ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!  Αυτό που πρέπει να "πουλήσετε" είναι η ευκαιρία του έξυπνου πελάτη/συνεργάτη. Δεν είναι δύσκολο να υπολογίσετε πόσα προϊόντα πρέπει να αγοράσει κάποιος για να κάνει απόσβεση της εγγραφής του σαν συνεργάτης. Ποια είναι η εισήγησή μου: προσφέρετε την ευκαιρία του να αγοράζει ο καθένας στην χονδρική και μην προσπαθείτε να πουλήσετε τα προϊόντα, ακόμα και αν κάποιος δεν σκοπεύει να δημιουργήσει δίκτυο (προς το παρόν ίσως δεν το γνωρίζει αλλά μάλλον θα το κάνει), αλλά απλά αγοράζει για δική του κατανάλωση.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να αγοράσει μόνο ένα κουτί πρέπει να τον διώχνετε. Εντάξει, πουλήστε του αν πρέπει. Απλά προσέξτε, αυτός δεν πρέπει να είναι ο στόχος σας! Το πιο σημαντικό πράγμα στο MLM είναι ο διπλασιασμός. Αν επιμένετε να πουλάτε τα προϊόντα, αυτή η συμπεριφορά θα επαναλαμβάνεται από το δίκτυό σας (μπορεί και όχι, επειδή δεν θα κάνετε εγγραφές). Αν είστε χαλαροί και προσφέρετε την ευκαιρία (και όχι τα προϊόντα) με άνεση, αυτό θα αρέσει στους ανθρώπους και θα θέλουν να το κάνουν και οι ίδιοι - και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε κι εσείς.

Δεσμεύσεις και προσδοκίες στο σύστημα πληρωμών της DXN

Για μένα, ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που έκρινε αποφασιστικά την κατάληξή μου στο συγκεκριμένο σύστημα MLM ήταν η, αντίθετα από άλλα συστήματα, έλλειψη δεσμεύσεων και προσδοκιών.

Πρέπει να προσθέσω ότι θα ξεκινούσα έτσι και αλιώς με τη DXN, ακόμα και αν υπήρχαν τέτοιες δεσμεύσεις. Το προϊόν, Ο καφές με Γανόδερμα σαν ένα υγειινό ρόφημα είναι από μόνος του εγγύηση για την επιτυχία, αν κάποιος εργάζεται σοβαρά.

Ας δούμε αυτές τις δεσμεύσεις που αποθαρρύνουν τους περισσότερους δικτυωτές, αλλά σύμφωνα με  επιτυχημένους δικτυωτές αποτελούν προϋπόθεση για μια δημιουργική επιχείρηση. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω. Μπορεί να πιέσεις κάποιον να κάνει συγκεκριμένα αποτελέσματα, αλλά μακροπρόθεσμα μόνο οι άνθρωποι με εσωτερικό κίνητρο  θα επιζήσουν.  Η ατομική, εσωτερική υποκίνηση είναι πολύ δύσκολο (μάλλον αδύνατο) να εδραιωθεί μέσω εξωτερικής επιρροής σε βάθος χρόνου. Υπάρχουν επαγγελματίες ειδικοί (motivation trainers) ,  με τη βοήθεια των οποίων μπορουν να επιτευχθούν εντυπωσιακά προσωρινά αποτελέσματα, όμως αυτό δεν αρκεί για την πραγματική επιτυχία. Απαιτείται Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ αληθινή πίστη και επιμονή για να πετύχετε, και όχι μια πορεία μετ' εμποδίων από δεσμεύσεις και υποχρεωτικές επιδόσεις.

Στο σύστημα πληρωμών της DXN οι τακτικοί πελάτες και οι συνεργάτες δεν διαχωρίζονται. Έτσι, όποιος γίνεται τακτικός πελάτης μπορεί να χτίσει και το δίκτυό του, αν θέλει. Για να διατηρήσει κάποιος την ιδιότητα του τακτικού πελάτη, χρειάζεται να αγράζει μόνο ένα (1) προϊόν το χρόνο.

Αν κάποιος θέλει να έχει και bonus από τις δικές του αγορές, πρέπει να αγοράσει προϊόντα αξίας τουλάχιστον 100 πόντων (Point Value -PV) μέσα στο συγκεκριμένο μήνα. Κάθε προϊόν έχει μια αξία σε πόντους (PV) την οποία μπορείτε να βρείτε στη "Φόρμα Παραγγελίας Προϊόντων" που βρίσκεται στο μενού "Downloads". Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι 100 πόντοι (που μαζεύονται από αγορές περίπου 75 ευρώ ) είναι "υποχρεωτικοί" μόνο αν θέλετε να πάρετε bonus από τις προσωπικές αγορές σας μέσα σε κάποιον ημερολογιακό μήνα. Αν δεν εκπληρώσετε αυτό τον όρο, δεν συμβαίνει τίποτε. Απλά δεν παίρνετε bonus για εκείνο το μήνα.

Αν κάποιος θέλει να πάρει μπόνους από τους ανθρώπους του δικτύου του, το δίκτυο συνολικά πρέπει να έχει  κάνει αγορές 200 PV.

Οι παραπάνω υποχρεωτικές αγορές είναι τόσο μικρές, που αν κάποιος μόλις έφτανε σε αυτά τα αποτελέσματα, το εισόδημά του δεν είναι άξιο αναφοράς.

Οι πόντοι που αποδίδονται με κάθε αγορά προστίθενται, όχι μόνο στο μήνα στον οποίο έγιναν, αλλά συνεχόμενα. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει 100 PV το συγκεκριμένο μήνα και το δίκτυό του έχει 800 PV συνολικά, τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει από το επίπεδο των 900 πόντων.

Οι πόντοι συγκεντρώνονται μέχρι το επίπεδο του Star Agent (4500 PV), κάτι που μπορεί να επιτευχθεί, π.χ., με 900 πόντους το μήνα επί 5 μήνες.

Το σύστημα MLM της DXN  δεν είναι απαλλαγμένο από τα συνήθη μέσα υποχρεώσεως, όπως η αποτροπή, η αποσύνδεση, ο μηνιαίος μηδενισμός, η υποχρεωτική προαγωγή κλπ.

Τα μπόνους στο σύστημα MLM της  DXN

Το σύστημα MLM  της DXNαποτελείται από αρκετά μπόνους δικτύου

Βonus ομάδας  (μηνιαία 100 PPV-προσωπικοί πόντοι και 300 PGPV-πόντοι ομάδας)           6% - 21%
Group Manager bonus         25% - 37%
Βοnus   Ανάπτυξης     15 %
Μερίδιο διεθνών κερδών       2 %
Manager bonus 15%
Κίνητρο Οδοιπορικών Σεμιναρίων  2%
Κίνητρο Μετρητών    150 Euro
Κίνητρο Οδοιπορικών       1000 Euro

Το εισόδημά σας διαμορφώνεται από τη διαφορά μεταξύ του δικού σας επιπέδου μπόνους βάσει της επίδοσής σας και του επιπέδου μπόνους των  ατόμων που βρίσκονται χαμηλότερα από εσάς στο δίκτυό σας. Το ποσό που θα εισπράττετε υπολογίζεται με τον όγκο πωλήσεων (Sales Value) που έκανε το δίκτυό σας.

Όποιος φτάσει το επίπεδο του Star Agent και αργότερα του Star Diamond  παίρνει και άλλα μπόνους ηγεσίας, τα οποία δεν συνδέονται με το βάθος του δικτύου όπου έγιναν οι καταναλώσεις, αλλά με το σύνολο της κατανάλωσης του δικτύου του. Για να πάρετε αυτά τα μπόνους, χρειάζεται να έχετε συνεργάτες σε επίπεδα manager σε διαφορετικές γραμμές του δικτύου σας.
Βέλτιστη Δικτύωση με τη DXN

Μην ξεχνάτε ότι δεν θα κάνετε τακτικούς πελάτες / συνεργάτες αν κρατάτε αυτή την ευκαιρία μυστική! Πείτε το σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε προσωπικά, στείλετε με e-mail τη διεύθυνση του website σας σε όλους τους γνωστούς σας κλπ. Θα διαπιστώσετε ότι πολλοί θα θέλουν, όπως και εσείς, να επωφεληθούν από αυτό το σπουδαίο σύστημα αμοιβών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

GL 30 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

GL 30 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Το Ganocelium περιέχει Ganoderma Lucidum. Το Ganoderma Lucidum διαφέρει από το γανόδερμα Reishi καθώς συλλέγεται από 18 ημερών μυκήλιο. Το μυκήλιο είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, το αμινοξύ αδενοσίνη, οργανικό γερμάνιο, τριπεπτίνες, βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα λιπαρά οξέα. το Ganocelium βελτιώνει την γενική κατάσταση του σώματος. Περιεχόμενα του κουτιού 30 κάψουλες x 450mg Τιμή λιανικής: 16,10€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Myco Veggie Diet ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Myco Veggie Diet ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
MYCO VEGGIE. DXN !! ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.Ένα συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε ίνες παρασκευασμένο από τα καλύτερα φυσικά συστατικά. Τιμή: 93,70 € 400 gr ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Lion' s Mane ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

Lion' s Mane ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
To “Lion’s Mane” είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικά και ενεργά συστατικά απαραίτητα για το σώμα. Είναι γνωστό ως “τονωτικό νεύρων”. Έρευνες δείχνουν πως το μανιτάρι “Lion' s Mane” βοηθά στη διατήρηση της δύναμης και είναι τέλεια επιλογή για αυτούς που έχουν τάση δυσπεψίας. Τιμή λιανικής: 33,00€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Cordyceps Capsule ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

Cordyceps Capsule ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
To DXN Cordyceps Capsule αποτελείται από 100% Cordyceps sinesis. Περιέχει σε αφθονία θρεπτικά συστατικά και έχει βιοενεργή σύνθεση. Περιέχει κορντισεπτικό οξύ, κορδυσεπίνη, αμινοξέα, γλουταμικό οξύ, πολυσακχαρίτες, B12 και πολλά άλλα. Το DXN Cordyceps Capsule είναι ένα πολύτιμο εφόδιο στη διατροφή σας και βοηθά στην ενίσχυση της αντοχής και της σωματικής δύναμης Περιεχόμενα του κουτιού 60 κάψουλες x 450 mg Τιμή λιανικής: 57,00€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Black Cumin ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

Black Cumin ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
«Ο ευλογημένος σπόρος» Το DXN Black Cumin Plus είναι επιλεγμένης ποιότητας Nigella sativa συνδυασμένο με γαρύφαλλο και μαύρο πιπέρι που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα του. Περιεχόμενα του κουτιού 30 capsules Τιμή λιανικής: 15,30€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Ταμπλέτες Σπιρουλίνας ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

Ταμπλέτες Σπιρουλίνας ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
Η Σπιρουλίνα είναι ένα είδος κυανοπράσινου μικροφύκους γεμάτη από θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν ζωή: πρωτεΐνες, βήτα καροτένιο, χλωροφύλλη, αντιοξειδωτικά, μεταλλικά στοιχεία και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Είναι επίσης γνωστή σαν μια από τις καλύτερες αλκαλικές τροφές, που βοηθούν το σώμα μας να αλλάξει από την ασθενή οξειδωμένη κατάσταση, σε μια υγιή αλκαλική κατάσταση. Περιεχόμενα του κουτιού 120 ταμπλέτες x 250mg Τιμή λιανικής: 19,70€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Roselle ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

Roselle ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
DXN Roselle Juice Το DXN Roselle Juice είναι 100% φτιαγμένο από εκχύλισμα Hibiscus sabdariffa (κάλυκα ιβίσκου) και είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, β-καροτίνη, βιταμίνες Β1, Β2 και Β6. Τιμή λιανικής: 17,40€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Morinzhi ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Morinzhi ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
To DXN Morinzhi παρασκευάζεται από φρέσκα ​​Morinda citrifolia (φρούτα γνωστά και ως Νόνι). Επεξεργάζεται με αυστηρότατη εποπτεία και ελέγχους για να διασφαλιστεί ότι είναι 100% αγνό και φυσικό, διατηρώντας παράλληλα τα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά του. Με το συνεχή έλεγχο και την παρακολούθηση, η DXN διασφαλίζει ότι σας προσφέρει μόνο τα προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα. Περιεχόμενα του κουτιού 285 ml Τιμή λιανικής: 16,50€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Cordypine (700ml) ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

Cordypine (700ml) ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
Το DXN Cordypine είναι ένα blend από ποιοτικά μανιτάρια cordyceps με χυμό ανανά έπειτα από φυσική ζύμωση. Το DXN Cordypine είναι μία ισχυρή φόρμουλα καθώς τα ένζυμα του ανανά έπειτα από ζύμωση δρουν συνεργικά με τα μανιτάρια cordyceps δίνοντας ένας μοναδικό συνδυασμό ιδιοτήτων και άριστη απόδοση για τον οργανισμό σας! Περιεχόμενα του κουτιού 700ml Τιμή λιανικής: 102,70€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Τσάι Reishi Gano ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Τσάι Reishi Gano ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Το DXN Reishi Gano Tea δεν είναι απλά ένα τσάι. Αναμειγμένο με υψηλής ποιότητας σκόνη Reishi Gano, βελτιώνει την υγεία σας καθώς το πίνετε τακτικά. Το DXN Reishi Gano Tea, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και αρώματα, αναζωογονεί το μυαλό και το πνεύμα σας, βοηθά την πεπτική λειτουργία και συμβάλλει στη διατήρηση της νεανικής σας εμφάνισης! Περιεχόμενα του κουτιού 20 φακελάκια x 2g Τιμή λιανικής: 22,00€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Ετικέτες

ganoderma γανοδερμα γανοδερμα καφες ganoderma kafes γανοδερμα προιοντα γανοδερμα μανιταρι ganoderma lucidum ganoderma reishi Lingzhi mushroom ganoderma lucidurm Mushroom cordyceps dxn Shopping ganoderma coffee ganoderma lucidum Health Herbs Medicinal mushrooms ganoderma kafes spirulina yarchagumba Διατροφή διατροφη καρκινος Alzheimer's disease Athens Biological Business Cereal Coffee DXN (Brand) GANODERMA LINGZHI BLACK COFFEE Ganoderma προϊόντα Greece Health care provider Lingzhi mushroomg Lion Lion's Mane MLM business Multi-level marketing Mushrooms Myco Veggie Ophiocordyceps sinensis Polysaccharides Reishi Traditional Chinese medicine adenosini agora apolia varous black coffee dieta facebook gano ganoderma info ganotherapy germanio google internet kafes me ganoderma kardiagiaka kitaritida mlm nosimata online work organiko organiko germanio pharmakeutiko proionra ganoderma proionta me ganoderma ribozi twitter votano work work at home Αντιοξειδωτική Διατροφή ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ DXN.COM? ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ελιξίριο Νεότητας ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Μακροζωίας ΝΟΝΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟ ΚΑΦΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΝΟΥΜΕ!ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DXN. Υγεία.ganoderma ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ άνοια. αναιμία αρθρίτιδα αυτοάνοσα βοτανο καρδιοπάθεια καρκίνου του μαστού ξηροδερμια προιοντα ρευματοειδής αρθρίτιδα σμηγματορροικη δερματιτιδα σπιρουλινα τη ειναι το γανοδερμα χημειοθεραπεία ψωρίαση ψωριαση ωοθήκη
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας . Νόμος 2121/.. Από το Blogger.

Translate

DR. LIM DXN ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ GANODERMA.

Lingzhi Black Coffee ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Lingzhi Black Coffee ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Η μοναδική φόρμουλα του DXN Lingzhi Black Coffee 2 in 1, περιέχει την καλύτερη ποιότητα στιγμιαίου καφέ και εκχύλισμα από Γανόδερμα. Ο DXN Lingzhi Black Coffee δεν περιέχει ζάχαρη και είναι κατάλληλος για όσους επιθυμούν να περιορίσουν την πρόσληψη ζάχαρης. Περιεχόμενα του κουτιού 20 φακελάκια x 4,5g Τιμή λιανικής: 19,70€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

White Coffee Zhino ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

White Coffee Zhino ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Το DXN Cappuccino μια μοναδική και υπέροχη γεύση για κάθε στιγμή.Η DXN έχει δημιουργήσει ένα νέο καταπληκτικό ρόφημα το οποίο περιέχει μια από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, εκχύλισμα από Ganoderma και ένα ελαφρύ στρώμα κρέμας που συμπληρώνει την γευστική πανδαισία. Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε απλά να προσθέσετε ένα φακελάκι DXN White Coffee Zhino σε ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό, ανακατεύετε καλά και είστε έτοιμοι να το απολαύσετε οπουδήποτε. Ποσότητα: 12 φακελάκια x 28g Τιμή λιανικής: 20,80€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Linghzi Coffee 3 σε 1 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Linghzi Coffee 3 σε 1 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Ο DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 είναι ειδικά αναμειγμένος με κόκκους καφέ κορυφαίας ποιότητας και 100% αγνό Γανόδερμα, χωρίς τεχνητές χρωστικές, αρώματα και συντηρητικά. Είναι πολύ αναζωογονητικός και υγιεινός. Περιεχόμενα του κουτιού 20 φακελάκια x 21g Τιμή λιανικής: 20,40€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

DXN Cream Coffee ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

DXN Cream Coffee ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
O DXN Cream Coffee φτιάχνεται από στιγμιαίο καφέ της κορυφαίας ποιότητας και εκχύλισμα από Γανόδερμα. Δεν περιέχει ζάχαρη, όμως περιέχει κρέμα χωρίς λιπαρά. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα του κρεμώδους, απαλού καφέ 3 σε 1 αλλά χωρίς τη ζάχαρη ικανοποιεί τις γευστικές και διαιτητικές απαιτήσεις πολλών χιλιάδων μελών μας. Περιεχόμενα του κουτιού 20 sachets x 14 g Τιμή λιανικής: 19,40€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Maca Vita Café ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Maca Vita Café ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
The highly successful Vita Café has returned! After a little change according to the demand of the european market it contains instant coffeepowder, ginseng (Panax ginseng) powder, Maca (Lepidium meyenii) powder and Ganoderam extract. The pleasure value is increased by sugar and vegetable coffee cream powder. Περιεχόμενα του κουτιού 20 sachets x 21 g Τιμή λιανικής: 26,00€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Cocozhi ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

Cocozhi ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Το DXN Cocozhi είναι μία ειδική σύνθεση με το καλύτερο κακάο και εκχύλισμα Γανοδέρματος (Ling Zhi). Απλά βάζετε τη σκόνη σε ένα φλυτζάνι ζεστό νερό και απολαμβάνετε την σοκολάτα σας! Αυτή η απολαυστική συνήθεια, σε συνδυασμό με το ευεργετικό γανόδερμα μπορεί να αλλάξει την δική σας υγεία και της οικογένειάς σας ! Η ζεστή σοκολάτα δεν είναι πια μία ένοχη συνήθεια, αλλά ένα δώρο ευεξίας στον εαυτό σας. Περιεχόμενα του κουτιού 20 φακελάκια x 32g Τιμή λιανικής: 24,60€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

RG 30 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!

RG 30 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!!
Το Reishi Gano (RG) παρασκευάζεται από μανιτάρι Ganoderma lucidum. Περιέχει μια ευρεία ποικιλία θρεπτικών συστατικών όπως πολυσακχαρίτες, αδενοσίνη, τριτερπενοειδή, πρωτεΐνες και ίνες. Για την ετοιμασία του, συλλέγουμε Γανόδερμα από κόκκινα μανιτάρια 90 ημερών. Η καθημερινή πρόσληψη Reishi Gano (RG) βοηθά στην ομαλοποίηση όλων των σωματικών λειτουργιών και διατηρεί την υγεία και την ευεξία. Περιεχόμενα του κουτιού 30 κάψουλες x 270mg Τιμή λιανικής: 16,10€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

RG 90 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

RG 90 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Το Reishi Gano (RG) παρασκευάζεται από μανιτάρι Ganoderma lucidum. Περιέχει μια ευρεία ποικιλία θρεπτικών συστατικών όπως πολυσακχαρίτες, αδενοσίνη, τριτερπενοειδή, πρωτεΐνες και ίνες. Για την ετοιμασία του, συλλέγουμε Γανόδερμα από κόκκινα μανιτάρια 90 ημερών. Η καθημερινή πρόσληψη Reishi Gano (RG) βοηθά στην ομαλοποίηση όλων των σωματικών λειτουργιών και διατηρεί την υγεία και την ευεξία. Περιεχόμενα του κουτιού 90 κάψουλες x 270mg Τιμή λιανικής: 45,90€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

GL 90 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!

GL 90 κάψουλες ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ!
Το Ganocelium περιέχει Ganoderma Lucidum. Το Ganoderma Lucidum διαφέρει από το γανόδερμα Reishi καθώς συλλέγεται από 18 ημερών μυκήλιο. Το μυκήλιο είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, το αμινοξύ αδενοσίνη, οργανικό γερμάνιο, τριπεπτίνες, βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα λιπαρά οξέα. το Ganocelium βελτιώνει την γενική κατάσταση του σώματος. Περιεχόμενα του κουτιού 90 κάψουλες x 450mg Τιμή λιανικής: 45,90€ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Popular Posts