Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Χημικά χαρακτηριστικά του Ganoderma. Πολυσακχαρίτες με αντιοξειδωτική, αντικαρκινική και αντιμικροβιακή δραστηριότητα.Αυτή η κριτική έχει ως στόχο να συμβάλει στη γνώση σχετικά με βιοδραστικότητα (αντιοξειδωτική, αντικαρκινική και αντιμικροβιακές ιδιότητες) από πολυσακχαρίτες, γλυκοπρωτεΐνες και πολυσακχαριδικό εκχυλίσματα που λαμβάνονται από Ganoderma Τα χημικά χαρακτηριστικά αναλύθηκαν και σχετίζονται με το βίο-ανταποκριτή.
Πηγη
Γένος Ganoderma   ένα από τα πιο κοινά είδη που μελετήθηκαν σε όλο τον κόσμο, Ganoderma lucidum. Ωστόσο, άλλα είδη Ganoderma έχουν αναφερθεί επίσης ως σημαντικές πηγές των βιοδραστικών ενώσεων. Οι πολυσακχαρίτες είναι σημαντικοί παράγοντες για τις φαρμακευτικές ιδιότητες που αναφέρθηκαν στα Ganoderma  όπως αποδεικνύεται από τις πολυάριθμες δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, για το θέμα αυτό. Όμως, ποια είναι τα χημικά χαρακτηριστικά του Ganoderma? πολυσακχαρίτες που έχουν βιοδραστικότητα; Στο παρον χειρόγραφο, τα χημικά χαρακτηριστικά του Ganoderma πολυσακχαρίτες εχουν αναφερθεί(η μεγαλυτερη μελετη παγκοσμιος) αντιοξειδωτική, αντικαρκινική και αντιμικροβιακή δραστηριότητα αναλύονται λεπτομερώς. Η σύνθεση των σακχάρων (ομο- έναντι ετερο-γλυκάνες και άλλους πολυσακχαρίτες), τον τύπο του γλυκοζιτικού δεσμού, διακλάδωση μοτίβα, καθώς και η σύνδεση με τις πρωτεΐνες συζητούνται. Οι μέθοδοι για την εκχύλιση, απομόνωση και ταυτοποίηση αξιολογούνται, και τέλος, η βιοδραστικότητα του πολυσακχαριδικου εκχυλισμάτος καθαρίζεται και η ενώσεις συζητούνται. Η ενσωμάτωση των δεδομένων επιτρέπει την αφαίρεση των σχέσεων δομής-δραστικότητας και δίνει στοιχεία για τα χημικά στοιχεία που συνδέονται με Ganoderma βιοδραστικότητα.
Πηγη

Εάν ένα άτομο καταναλώνει τακτικά προϊόντα Ganoderma, ως καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής, η αποτοξίνωση πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση και μπορεί να απολαμβάνει μια ζωη γεματη υγεία. Γαλανόπουλος Αθανάσιος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ DXN Team Manager DXN-SR Tel:6987531171 ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ. www.ganodermaclub.dxnnet.com

0 σχόλια:

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ