Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Το Network Marketing With ganoderma dxn (μεταφράζεται: ‘Δικτυακή Εμπορία’) ή Multi Level Marketing – MLM

Αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτά που σε πληρώνουν και το ξέρεις!!! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!! ΣΤΑ ΤΗΛ. 6987531171-6948035084Ο πιό φθηνός, ο πιο εύκολος και ο πιό οικονομικά ανώδυνος τρόπος για την απόκτηση της πολυπόθητης, για πολλούς, οικονομικής και χρονικής ελευθερίας, τον οποίο μπορεί να εφαρμόσει ο οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, σπουδών κ.α. εξωτερικών συνθηκών, είναι πλέον γνωστό σε όλους σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι είναι τοΔικτυακό Μάρκετινγκ.
Με το Δικτυακό Μάρκετινγκ σταματάς να αφιερώνεις τον περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σου, στο σύστημα το οποίο έχει δημιουργήσει τους περισσότερους φτωχούς στον πλανήτη, στο σύστημα της μισθωτής εργασίας και της ανταλλαγής του λιγοστού και πολύτιμου καθημερινού χρόνου σου, με χρήματα.
Με το Δικτυακό Μάρκετινγκ αρχίζεις πλεόν να σκέφτεσαι διαφορετικά και να εφαρμόζεις ένα παρόμοιο σύστημα δημιουργίας πλούτου, παθητικού εισοδήματος και αυτόματης ροής συνεχόμενου εισοδήματος, όπως αυτό που εφαρμόζουν όσοι κερδίζουν πολλά χρήματα και καταφέρνουν να έχουν πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους και καλύτερη ποιότητα ζωής (Μεγαλοεπιχειρηματίες, Επιτυχημένοι Καλλιτέχνες, Επιτυχημένοι Συγγραφείς, Επιτυχημένοι Αθλητές κ.α.).
Αρχίζεις να σκέφτεσαι όπως αυτοί οι λίγοι άνθρωποι, οι οποίοι σέβονται πολύ τον χρόνο τους και την ζωή τους, και σκέφτονται πολύ καλά σε ποιές επαγγελματικές δραστηριότητες αφιερώνουν τον χρόνο τους αυτό.
Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ μπορεί να πετύχει, και πετυχαίνει αποδεδειγμένα, ο οποιοσδήποτε, αρκεί να το θέλει και να μάθει να χτίζει σωστά την επιχείρησή του. Η DXN Marketing είναι η πρώτη εταιρία MLM στον κόσμο που υιοθέτησε το πρότυπο " Ενας Κόσμος, μία Αγορά", το οποίο επιτρέπει στους συνεργάτες από οποιαδήποτε χώρα να γίνουν απευθείας ανάδοχοι νέων συνεργατών τόσο τοπικά όσο και εκτός συνόρωνΤι προϋποθέτει η Επιτυχία στο MLM?
Ανά καιρούς συναντώ ανθρώπους οι οποίοι έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και χρήματα σε MLM εταιρίες και παρόλα αυτά δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το πολυπόθητο παθητικό εισόδημα.
1) Πρώτα από όλα θα πρέπει να αποβάλλει πεποιθήσεις του στυλ:
"Θέλω σε 3 μήνες να γίνω πλούσιος", ή "θέλω να ξεκινήσω το δίκτυο για να μην δουλεύω καθόλου μετά από λίγο καιρό" ή "στο mlm κανείς δεν πετυχαίνει!" κτλ
Για να πετύχει κανείς στο MLM πρέπει να είναι διατεθειμένος να δουλεύει συνεχώς, καθημερινά "κυνηγώντας τους στόχους του".
Θα πρέπει να μην έχει καμία αμφιβολία για την επιτυχία του.
2) Θα πρέπει να κάνει με προσοχή την καλύτερη δυνατή επιλογή αναδόχου με τα εξής κριτήρια:
Να του παρέχονται συγκεκριμένα, πραγματικά εργαλεία ανάπτυξης, να υπάρχει υποστήριξη, κατανόηση, εμπιστοσύνη και συνεργασία με τον ανάδοχο.
3) Θα πρέπει να χρησιμοποιεί τα προϊόντα/υπηρεσίες ο ίδιος και να είναι πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητά τους.
4) Να εκπαιδεύεται όσο καλύτερα γίνεται, μην επιτρέποντας στον εαυτό του να χάνει σεμινάρια εκπαίδευσης.
5)Να δει προσεκτικά τι απαιτεί το πλάνο αμοιβών, και να είναι σε θέση να εφαρμόσει την στρατηγική. .Σε συνεργασία με αξαιρετικούς επαγγελματίες,ΚΑΙ ενα online καταστημα σας περιμενει εντελως Δωρεαν!!!Πληροφ. στο σαιτ.Και στα τηλ. 6948035084-6987531171

Θελετε να εχετε εισοδημα για μια ζωη? Σας Καλοσωριζουμε στην παγκοσμια οικογενεια της DXN!
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Εάν ένα άτομο καταναλώνει τακτικά προϊόντα Ganoderma, ως καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής, η αποτοξίνωση πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση και μπορεί να απολαμβάνει μια ζωη γεματη υγεία. Γαλανόπουλος Αθανάσιος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ DXN Team Manager DXN-SR Tel:6987531171 ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ. www.ganodermaclub.dxnnet.com

0 σχόλια:

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ