Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Τα "μαγικά" αποτελέσματα του μανιταριού Γανόδερμα:Ganoderma Lucidum.

ganoderma Lingzhi or Reishi
Lingzhi or Reishi (Photo credit: Wikipedia)
Επί χιλιάδες χρόνια το Γανόδερμα θεωρείται από τους Κινέζους σαν ένα εξαιρετικό ιατρικό βότανο. Το αποκαλούμενο και "Νο 1 Γιατρικό" είναι πράγματι το καλύτερο γιατρικό: δεν έχει καμία παρενέργεια. Βελτιώνει τη γενική σωματική κατάσταση, αυξάνει την ικανότητα αναγέννησης του σώματος, βοηθά στη διατήρηση του σώματος υγιούς στη μακροζωία...Το Νουμερο Ενα Θεραπευτικο-Φαρμακευτικο -Μανιταρι Στον Πλανητη.Ο "Βασιλιας" Των προσαρμογονων βοτανων.
Το γανόδερμα ανήκει στην κατηγορία των προσαρμογόνων βοτάνων, δηλαδή των βοτάνων που προσαρμόζουν τη δράση τους σε κάθε οργανισμό ξεχωριστά και τον ενισχύουν, δίνοντάς του αυτό που έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη. Με πάνω από 400 θεραπευτικά ενεργά συστατικά, χωρίς τοξικότητα και ανεπιθύμητες παρενέργειες, το γανόδερμα ενδείκνυται για πρόληψη, αντιγήρανση, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο αλλά και ενίσχυση του οργανισμού. Το γανόδερμα της DXN παρασκευάζεται από 6 ποικιλίες γανοδέρματος, τις πιο ιαματικές. Το Γανόδερμα είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και οργανικό γερμάνιο.  Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα με άμεσο τρόπο και ανεβάζει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα.  Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί εχθρικό περιβάλλον για τον καρκίνο.  Το γανόδερμα είναι μια ισχυρή αντιγηραντική τροφή καθώς περιέχει το Υπεροξείδιο της Δισμουτάσης (SOD) και “βλέπει” τον οργανισμό με ολιστικό τρόπο.  Έτσι λοιπόν διεγείρει τις δυνάμεις αυτοθεραπείας του σώματος.  Το γανόδερμα της DXN είναι αγνό, περιέχει πάνω από 400 βιοενεργά συστατικά από τα οποία τα 150 είναι αντιοξειδωτικά.  Συστατικά όπως οι πρωτεϊνες, τα λιπαρά οξέα (Ω3, Ω6, Ω9), μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα εργοστερόλες, βιταμίνες,  που περιέχονται στο γανόδερμα, είναι ευεργετικά για τον οργανισμό.
Οι επιστήμονες-ερευνητές έχουν εστιάσει τις κλινικές μελέτες τους στα βασικά συστατικά του γανοδέρματος όπως το οργανικό γερμάνιο, η αδενοσίνη, οι πολυσακχαρίτες και τα τριτερπενοειδή.  Υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες στην Ελλάδα και χιλιάδες στο εξωτερικό από ανθρώπους που βελτίωσαν σημαντικά την υγεία τους και απέκτησαν μια πολύ καλή ποιότητα ζωής.
Το γανόδερμα της DXN είναι 100% εκχύλισμα γανοδέρματος, 100% οργανικό  και η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή του εκχυλίσματος είναι η “Ψυχρή Έκθλιψη”.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια